Lifting Terapeutic bazat pe Medicina Asiatică * Reflexologie Facială  și Abdominală * Presopunctura * Cristalo-Terapie * Aromaterapie * Reechilibraj alimentar yin-yang * Coaching Facial on line * 

Metoda Tiên Đạo by Eva Janosek 

Energetica Holistica
Energetica Holistica
LA MÉTHODE TIÊN ĐẠO BY EVA JANOSEK

 Cine este Eva Janosek ?

Bine ați venit in universul meu ! Univers care îmbina terapii științifice si cosmeto-estetica. Sânt creatorea Centrului de Formare si Terapii Complementare Eva Janosek din Bruxelles, si a Metodei TIÊN ĐẠO.

Fascinata de cultura si filozofia asiatica, am studiat in Belgia, Franta, Vietnam si India cu mari maestrii specializati in medicina chinezeasca si ayurvedica.

Cariera mea, de peste 25 de ani in acest univers, mi-a permis sa integrez terapiile energetice in prima mea pasiune bio-cosmetica. Gratie experientei acumulate ca terapeuta si formatoare o noua metoda energetica a luat naștere: Tiên Đạo BY Eva Janosek Health Fitness and Beauty.

Metoda TIÊN ĐẠO® își propune să restabilească armonia organelor interne și să reechilibreze funcționarea metabolismului. Punctele cheie in jurul carora se articuleza Metoda sint două zone sensibile: Zona abdomenul și Zona faciala.

Practica metodei TIÊN ĐẠO® duce la un proces de purificare și regenerare a organismului care se manifestă, nu numai prin îmbunătățirea aspectului pielii, ci și prin pierderea în greutate, prin  ameliorarea somnului , prin marirea rezistenței fata de stres, prin creșterea imunității și multe alte efecte pozitive psicologice : ameliorarea stimei si increderii in Sine si o atitudine pozitiva in fortele si capacitatile personale.

Tiên Đạo este o metodă unică care pune FEMEIA in centrul ei, invațind-o să se ingrijească nu numai în funcție de diferitele etape ale feminitătii, de anotimpuri, dar si in funcție de caracterul si morfologia ei.

" Viitorul omului este femeia " ( Louis Aragon - Le Fou d'Elsa )

Rolul meu ca terapeuta si formatoare este de a revela Zeița care se află in fiecare Femeie !

Ca formatoare doresc să va inițiez in tainele sănătății, tineretii si frumusetii atit preventiv cit si curativ, sa va ajut sa găsiti echilibrul interior si exterior, pentru ca sa puteti revela calitatile si potentialul pe care îl posedati.

Ca terapeută creez condițiile necesare pentru a restabili echilibrul într-un corp "dezacordat", a re-pune in mișcare circulația energiei ( Qi ) prin diferite technici de relaxare, respiratie , masaje specializate, cristaloterapie pentru a calma durerea si gera stresul, pentru a obține armonie in corp , suflet si minte.

Gratie experienței mele de peste 25 de ani pot concepe tratamente si îngrijiri , traininguri si coaching, axate pe practică care pot fi folosite in spa-uri, welness-uri, centre de infrumusetare sau in cabinete medicale de către kinetoterapeuți, asistente medicale , etc. 

Cursuri si Tratamente energetice

° Masaj terapeutic facial bazat pe medicina chinezeasa :" Roata celor 5 Elemente si Reflexologie Faciala" ( Ridoki, Gua Sha, Rulou de Jad )

° Masaj abdominal bazat pe medicina chinezeasca

° Presopunctura

° Aromaterapie si Medicina Chinezeasca 

° Cristalo-Terapie

° Flori de Bach

° Coach in Fitness Facial : Automasaj si Auto-Gimnastica Faciala

° Ayurveda Nutrition and Cooking- Bucatarie si Nutritie bazate pe medicina indiana 

° Ayurveda for Beauty : Tratemente Faciale și Capilare, Masaj și Realizarea produselor naturale de îngrijire bazate pe medicina ayurvedica

° Reiki

Va invit foarte calduros sa va uitati si pe noua pagina Cursurile Faciale in linie :

Formez in Belgia, Luxemburg si Franța pentru terapeuti, persoane specializate in cosmetica terapeutica si publicul doritor sa-si amelioreze competentele in domeniul sanatatii si al frumusetii.

In proiect : UK, Canada si România.

Dacă sunteti interesati, trimiteti va rog un e-mail.  Ador să colaborez si sa mă investesc in noi proiecte, să întâlnesc noi persoane și să descopăr pasiunile comune care ne animeaza.

Massage Energetic Facial
Massage Energetic Facial

Commentaires

iosif janosek

28.07.2020 15:22

Excellent.

Derniers commentaires

26.11 | 06:14

J'ai eu la joie et le plaisir de recevoir un soin merveilleux. Pendant le soin , j'ai pû me connecter à des animaux de pouvoir. J'y ai reçu un message claire et net. Merci Eva pour ce soin d'exception

08.11 | 09:24

Bonjour Vanessa ,
Voilà mon numéro 0478447362
Au plaisir de vous rencontrer 🌷

08.11 | 03:37

Bonjour Eva. Comment je dois faire pour prendre un rendez-vous pour un soin. Merci. vanessa

07.11 | 13:23

Bonjour où puis je me former ?
J si un centre a tournai ?
0474770860

Partagez cette page